رونمایی از سند جامع آموزشی و فرهنگی آب در شورای فرهنگ عمومی خراسان رضوی جاده میامی، چهاربانده می‌شود | آیین افتتاح و بهره‌برداری از «پل چنارک» با حضور فرماندار مشهد برگزار شد افتتاح یک مدرسه دیگر در طرح «سه‌شنبه‌های مهر» مشهد | مشارکت خیّران در ساخت دبستان دخترانه «شهید امیری» بازار‌های قدیمی محله عنصری مشهد به پارکینگ موتورسیکلت‌ها تبدیل شده است حدود ۱۵۰‌هزار مترمربع از معابر خاکی منطقه توس مشهد طی ۲ سال گذشته آسفالت شد پاسداشت مقام فردوسی در نظام مدیریت شهری تقدیر مسئول سازمان بسیج شهرداری مشهد مقدس از شهردار و فرمانده سپاه امام رضا(ع) تکرار گرانی و کمبود بلیت در دهه کرامت امسال | کف قیمت بلیت سفر به مشهد ۲ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان ترافیک سنگین در بزرگراه‌های مشهد، خیابان کوثر و سه راه خیام (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۳) مه گرفتگی در محور درگز - قوچان (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۳) افتتاح بیست و یکمین نمایشگاه گل و گیاه در مشهد | شهردار مشهد: این نمایشگاه در سطح کشور یک برند محسوب می‌شود مراسم بزرگداشت روز فردوسی فردا در مشهد برگزار می‌شود(۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۳) سخنگوی شورای اسلامی شهر مشهد خطاب به رئیس جمهور: با بودجه ۵۶ همتی نمی‌شود این شهر را مدیریت کرد در یک صدوچهاردهمین جلسه علنی شورای اسلامی شهر مشهد مقدس چه گذشت؟ (۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۳) | فضاآرایی‌های شهری مشهد در دهه کرامت ۱۴۰۳ بسیار پررنگ خواهد بود سرویس‌دهی ویژه ناوگان اتوبوس‌رانی مشهد به‌مناسبت روز گرامیداشت حکیم ابوالقاسم فردوسی
سرخط خبرها

بازنگری در نام‌گذاری بوستان‌های شهر مشهد

  • کد خبر: ۱۳۳۱۷۲
  • ۱۵ آبان ۱۴۰۱ - ۱۲:۴۷
بازنگری در نام‌گذاری بوستان‌های شهر مشهد
یکی از وظایف شهرداری و شورای شهر، نام‌گذاری معابر شهری، میدان‌ها، تقاطع‌ها و بوستان‌های شهر است؛ موضوعی که در احیای هویت شهری، نقش پررنگی دارد. در چند سال گذشته و به‌ویژه در یک سال اخیر، شورای ششم با احصای نا‌م‌های تکراری معابر شهری و جلوگیری از ادامه این روند در نام‌گذاری‌ها، بر مزین‌شدن معابر شهری به نام شهدای مشهدی تأکید کرده است.

علیرضا ظهیری | شهرآرانیوز؛ یکی از وظایف شهرداری و شورای شهر، نام‌گذاری معابر شهری، میدان‌ها، تقاطع‌ها و بوستان‌های شهر است؛ موضوعی که در احیای هویت شهری، نقش پررنگی دارد. در چند سال گذشته و به‌ویژه در یک سال اخیر، شورای ششم با احصای نا‌م‌های تکراری معابر شهری و جلوگیری از ادامه این روند در نام‌گذاری‌ها، بر مزین‌شدن معابر شهری به نام شهدای مشهدی تأکید کرده و در این راستا اقدامات مفیدی انجام گرفته است. با‌وجوداین، مدیریت شهری هنوز به‌صورت جدی به موضوع نام‌گذاری بوستان‌ها نپرداخته است.

این موضوع در جلسه این هفته کمیسیون فرهنگی، اجتماعی، زیارت، گردشگری و رسانه شورای شهر مطرح شد و رئیس این کمیسیون اعلام کرد که برای نام بوستان‌های شهر از‌سوی شهرداری، پایش در دستور‌کار است و پس‌از این کار، نام بوستان‌های شهر سامان خواهد گرفت.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین حسن منصوریان در جلسه مشترک کمیسیون فرهنگی، اجتماعی، زیارت، گردشگری و رسانه، کمیسیون ویژه ایثارگران و کمیسیون برنامه، بودجه، فناوری اطلاعات و منابع انسانی شورای اسلامی شهر مشهد، با بیان اینکه متأسفانه نام‌گذاری روی بوستان‌های شهر در گذشته به‌درستی انجام نشده و حتی برخی از این نام‌ها غلط است، گفت: در همین‌راستا موضوع سامان‌دهی نام‌گذاری برای بوستان‌ها در‌حال انجام است و تاکنون پایش نام بوستان‌ها در چند منطقه شهری انجام شده است.

نام همه شهدای مشهدی بر معابر شهری

در ادامه این جلسه و در جریان بررسی نام‌گذاری پنج‌معبر شهرمان به نام شهدای گران‌قدر، مجید طهوریان‌عسکری، عضو کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای شهر، با انتقاد از وضعیت نام‌گذاری بوستان‌های شهر و ضمن تأکید بر سامان‌دادن به این نام‌ها افزود: باید تا پایان این دوره شورای شهر، نام همه شهدای شهرمان به روی کوچه‌ها و خیابان‌ها گذاشته شود و در‌کنار این نا‌م‌گذاری باید اقداماتی هم صورت گیرد تا شهدا به مردم شناسانده شوند.

همچنین سید‌ابراهیم علیزاده، رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورا و عضو کمیسیون‌های فرهنگی و ایثارگران شورای شهر مشهد، با گلایه از شفاف‌نبودن فرایند نام‌گذاری معابر به نام شهدای گران‌قدر، از کمیته نام‌گذاری معابر شهرداری خواست که از جلسه بعد، فرایند این نام‌گذاری‌ها را برای اعضای شورا مشخص کند.

موزه اسباب‌بازی

در ادامه این جلسه، پیشنهاد راه‌اندازی موزه اسباب‌بازی مطرح شد که رئیس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای شهر، به بررسی این پیشنهاد و طی‌شدن فرایند کاری آن، دستور داد. موضوع ارائه برنامه میان‌مدت شهرداری مشهد در حوزه فرهنگی نیز مطرح شد که مهدی ناصح، نایب‌رئیس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای اسلامی شهر مشهد، با انتقاد از مشخص‌نبودن سیاست‌های ابلاغی شورای شهر در این برنامه گفت: متأسفانه سیاست‌های شورا در برنامه میان‌مدت زیاد درنظر گرفته نشده است و فقط ۱۰ درصد این سیاست‌ها را می‌توان در برنامه میان‌مدت شهرداری دید؛ از‌این‌رو از برنامه‌ریزان این حوزه می‌خواهم که پیوستگی سیاست‌های شورا با برنامه میان‌مدت شهرداری را تبیین کنند.

با‌توجه‌به مشخص‌نبودن سیاست‌های ابلاغی شورا در برنامه میان‌مدت در حوزه فرهنگی، بررسی این برنامه در کمیسیون فرهنگی تا انجام اصلاحات مورد‌نظر شورا به تعویق افتاد. در پایان این جلسه نیز موضوع تفریغ بودجه‌۱۴۰۰ مؤسسه فرهنگی شهرآرا در دستورکار قرار گرفت و پس‌از بررسی‌های مختلف به تصویب کمیسیون مشترک فرهنگی و برنامه و بودجه رسید.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->